VĂ„rt Showroom

PÄ Sturegatan 20 invid Stureplan hittar du vÄrt showroom bestÄende av tre vÄningar fulla med inspiration för det klassiska sÄvÀl som det moderna hemmet. Hos oss hittar du ett utav Stockholms bredaste urval av tyger och tapeter frÄn internationellt vÀlkÀnda varumÀrken sÄ som Morris & Co, Sanderson och Cole & son. Du hittar Àven ett noga urval av soffor, mattor och möbler alltid av högsta kvalitet. 

 Om du Àr pÄ jakt efter nya gardiner, kuddar eller andra textilier sÄ Àr vi sÀkra pÄ att du hittar nÄgot som faller dig i smaken hos oss. Vi har ett brett utbud av tyger frÄn mÄnga vÀlkÀnda och Àlskade varumÀrken och hos oss kan du se, kÀnna och lÄna hem tygerna för att se hur dem passar i just ditt hem. Du fÄr ocksÄ alltid hjÀlp av vÄr kunniga personal och du kan boka en kostnadsfri rÄdgivning med en av vÄra experter för att diskutera och bli inspirerad av vad som passar dig och dina behov. SjÀlvklart kan vi Àven hjÀlpa dig med sömnad för gardiner, kuddar sÄvÀl som sÀngkappor. 

 I vÄrt showroom hittar du ett noga urval av möbler och hemaccessoarer frÄn bland annat Jonathan Charles, William Yeoward och sjÀlvklart Kennedys handgjorda trÀmöbler. Hos oss har du Àven möjlighet att bestÀlla möbler utifrÄn dina önskemÄl, hos oss kan du mÄttbestÀlla dina möbler, vÀlja tyger och material eller sÄ hjÀlper vi dig att designa nÄgot som passar dig och dina behov. Vad du Àn behöver sÄ finns vi hÀr för dig, vÀlkommen till Brittfurn.