Se Kelly Wearstler belysing här!

Hur vi jobbar

Brittfurn erbjuder inredningsdesign för privata hem och bostäder. Vi vet att alla projekt är unika och att våra kunders önskemål varierar, därför skräddarsyr vi alla våra inredningsprojekt utifr... Read more

Brittfurn erbjuder inredningsdesign för privata hem och bostäder. Vi vet att alla projekt är unika och att våra kunders önskemål varierar, därför skräddarsyr vi alla våra inredningsprojekt utifrån varje enskild kund. Genom att ta hjälp av sakkunniga personer med lång erfarenhet när du genomför en renovering eller nybyggnation sparar du inte bara tid, utan du får även hjälp att hitta kreativa och nya lösningar som bidrar till ett mervärde för bostaden. Du kan även känna dig trygg med att hela processen är kvalitetssäkrad. Vi är alltså en fullservicebyrå som erbjuder flexibla lösningar till alla projekt, oavsett storlek. 

Planlösningar och bygglovsritningar
Brittfurn är specialister på byggnation och planlösningsändringar och vi kan hjälpa dig att planera och optimera ytorna i ditt hem. Vi hittar effektiva lösningar som inte bara har hög funktionalitet utan som även skapar värde. Vi tar fram en detaljerad och noggrann planritning där du på ett enkelt och tydlig sätt kan få en överblick av slutresultatet.

Upphandling av byggnation
Vi på Brittfurn vet att det kan vara svårt att hitta rätt hantverkare, därför hjälper vi dig. Vi har gedigen erfarenhet av renoveringar, ombyggnationer och nybyggnationer och vet därför vad som viktigt att tänka på vid val av hantverkare. Vi arbetar endast med byggföretag och hantverkare som har den erfarenhet som just ditt projekt kräver och samlar in offerter från olika företag. Vi tar hand om hela förhandlingsprocessen och hjälper dig att hitta rätt hantverkare till rätt pris. 

Inredning och design 
Brittfurns inredningsarkitekter kan ta fram interiörkoncept för din bostad, där vi i samråd med dig tar fram en stil som passar dig och din livsstil. Vi ser till att inredningen speglar din personliga stil och skapar en tydlig röd tråd genom hemmets alla rum. För att du ska få en tydlig bild av slutresutlatet skapar vi även en 3D-modell som ger dig en verklighetstrogen bild av konkreta möbel- och färgförslag i förhållande till planlösningen. 

Projektledning
Brittfurn kan projektleda hela renoverings- och inredningssprocessen. Vi ansvarar för hela renoveringsprocessens alla faser, vi samordnar med hantverkare, genomför och koordinerar samtliga inköp och gör upp en tidplan. Vi ser även till att kvalitetssäkra alla processens steg för att undvika fel eller långdragna förseningar och framförallt för att du ska kunna känna dig trygg med slutreslutatet. Vi inleder alla våra projekt med att göra en behovsanalys, ser över den nuvarande planlösningen samt gör ett hembesök tillsammans med en besiktningsman. Därefter ser vi över vad som behöver göras och vad du som kund vill göra. Vi ser över budgeten för projektet och gör upp en initial plan. Därefter tar vi fram de ritningar som behövs för att få bygglov eller godkännande från föreningen samt offerter från hantverkarna. Vi ser till att matcha ihop dig med rätt hantverkare och snickare, vi projektleder även hela processen. Vi tar hand om alla inköp och alla logistik samt designar och inreder hemmet. Vi gör allt från början till slut så att du som kund kan känna dig trygg under hela processen. Oavsett kund, budget och projekt så är vår grundvärdering fortfarande densamma - vi tror på kvalitet. Kvalitet genomsyrar hela vår verksamhet, allt ifrån vår service, vår design och våra samarbetspartners. För att konkretisera hur vi arbetar så har vi delat in vår inredningstjänst i tre kategorier, för att kunna ackommodera till alla typer av kunder och projekt.

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation