Se belysing från Visual Comfort här!

20 april 2023

DE STÖRSTA INREDNINGSTRENDERNA FÖR 2023

NATURMATERIAL

Använd naturmaterial så som trä, sten, läder, linne och bomull för att skapa en naturlig, lyxig och avslappnad stil. Mixa gärna många olika material i samma rum för att ska... Read more

NATURMATERIAL

Använd naturmaterial så som trä, sten, läder, linne och bomull för att skapa en naturlig, lyxig och avslappnad stil. Mixa gärna många olika material i samma rum för att skapa ett levande hem med harmoni. Du kan till exempel ha en soffa iklädd i ett linnetyg, fåtöljer av skinn, ett soffbord av marmor och ett sidobord av trä. Det kommer ge ett ombonat och varmt intryck i ditt hem.

GRÖNA VÄXTER

Gröna växter och blommor har varit en stor trend länge och håller fortfarande i sig. Satsa gärna på färre med större växter istället för flera små, det kommer ge ett lyxigt,... Read more

GRÖNA VÄXTER

Gröna växter och blommor har varit en stor trend länge och håller fortfarande i sig. Satsa gärna på färre med större växter istället för flera små, det kommer ge ett lyxigt, jordnära och genomtänkt helhetsintryck. 

GAMMALT OCH NYTT

Genom mixa gamla och nya möbler för att skapa en personlig, unik och hållbar stil. Du kan med fördel mixa möbler och inredningsdetaljer från olika årtionden och epoker f... Read more

GAMMALT OCH NYTT

Genom mixa gamla och nya möbler för att skapa en personlig, unik och hållbar stil. Du kan med fördel mixa möbler och inredningsdetaljer från olika årtionden och epoker för att sätta en personlig prägel på ditt hem. Fynda secondhand, buda hem unika möbler på auktion eller implementera arvegods och blanda det med nya saker som passar hemma hos dig. 

MÖNSTERMIXA

Mönstermix är en rolig trend som innebär att man mixar olika mönster och färger för att skapa spännande och personliga kombinationer. Du kan med fördel mixa mönster avsett om du föredrar maximalistisk eller minimalistisk inredning. Om du gillar färg och mönster kan du med fördel passa på att blanda olika stora och färggranna mönster på hemmet textilier. Om du istället föredrar lite mer sobra mönster och färger kan du till exempel mixa småmönstrade tyger, så som randigt och småblommigt, gärna i färger som går ton i ton. Om du tycker att det är svårt att veta vilka tyger som passar med varandra är en bra tumregel att sätta ett tema, exempelvis geometriska tyger, djungelmönstrade tyger eller blommiga tyger. Välj gärna liknande färger på dina mönster, exempelvis starka, sobra eller kontrasterande färger såsom svart och vitt.

BLÅ TONER

Blå toner, från mörkblått till ljusblått, är en het färg just nu och ger en klassisk och stilren känsla. Klä gärna om en möbel i ett blått tyg eller tillför blåa kuddar, det är ett enkelt sätt att ge ditt hem nytt liv! 

HÅLLBARHET

Hållbarhet och ekologiska material är alltid aktuella därför är det viktigt att tänka på kvaliteten när du köper nya saker till ditt hem. Saker med god kvalitet håller längre och blir ofta billigare i slutändan för att du slipper köpa nytt lika ofta. Det är bra både för miljön och plånboken.