Kolla in Zoffanys Tyger & Tapeter

Inredning & Tjänster

Vi vet att renovering kan kännas stressigt och inte minst vara tidskrävande, därför hjälper vi dig med hela processen. Det finns många aspekter att ta hänsyn till när det kommer till att skapa ett hem. Därför lär vi känna dig som kund, dina behov och din livsstil. Vi väljer med omsorg ut ett team bestående av en inredare, en projektledare samt en arkitekt som tillsammans ska skapa ditt drömhem. Vi tar självklart hänsyn till projektets storlek och omfattning, vad det är för typ av fastighet samt din smak och stil när vi parar ihop er med teamet.

Vi inleder alla våra projekt med att göra en behovsanalys, ser över den nuvarande planlösningen samt gör ett hembesök tillsammans med en besiktningsman. Därefter ser vi över vad som måste göras och vad du som kund vill göra. Vi ser över budgeten för projektet och gör upp en initial plan.  Därefter tar vi fram de ritningar som behövs för att få bygglov eller godkännande från föreningen samt offerter från hantverkarna.  Vi ser till att matcha ihop dig med rätt hantverkare och snickare, vi projektleder även hela processen. Vi tar hand om alla inköp och alla logistik samt designar och inreder hemmet. Vi gör allt från början till slut så att du som kund kan känna dig trygg under hela processen.

Oavsett kund, budget och projekt så är vår grundvärdering fortfarande densamma - vi tror på kvalitet. Kvalitet genomsyrar hela vår verksamhet, allt ifrån vår service, vår design och våra samarbetspartners. För att konkretisera hur vi arbetar så har vi delat in vår inredningstjänst i tre kategorier, för att kunna ackommodera till alla typer av kunder och projekt.

Alternativ 1

Det första alternativet av vår inrednings tjänst är för dig som vill ha hjälp med allt som behövs inför en renovering. Vi hjälper dig att konfigurera och optimera flytet och nyttjandet av fastigheten. Vi tar fram ritningar på planlösningen samt el- och VVS-plan, vi ser över de tekniska förutsättningarna för bostaden. Vi ser till att du har allt underlag som du behöver för att ansöka om lov hos föreningen eller bygglov. Vi tar fram moodboards för att skapa rätt känsla i hemmet och ger förslag på inredning och möblemang. Allt du behöver för att få en lyckad start på din renovering. 

Alternativ 2

Det andra alternativet av vår inrednings tjänst är utformad för dig som vill ha hjälp innan såväl som under renoveringsprocessen. Det är ett perfekt alternativ för dig som vill ha hjälp att designa och projektleda en gedigen men en kostnadseffektiv renovering. Vi sätter ihop ett team av en inredare,  en junior inredare, en arkitekt samt en projektledare. Vi ser över bostadens nuvarande planlösning, ser till att det finns en bra balans mellan hemmets privata och sociala ytor och planerar planlösningen utifrån det. Vi hjälper er att söka bygglov eller få godkännande av föreningen och samlar in offerter från byggare och hantverkare och hjälper dig att utvärdera och välja rätt samarbetspartners för projektet. Vi tar fram moodboards för att hitta rätt stil och känsla, vi väljer ut den övergripande designen, färg- och materialval. Vi projektleder byggarna och hantverkarna under renoveringen och tar fram förslag på inredningen. Du bestämmer själv ifall du vill hantera inköp och logistiken eller om vi ska ta hand om det åt dig. Vi skräddarsyr helt enkelt vårt arbetssätt utifrån dig, din budget och dina behov. 

Alternativ 3

Alternativ tre är utformad för dig som vill ha hjälp med din renovering från början till slut och som är extra mån om design och kvalitet. Vi tar fram ett inredningskoncept som är perfekt utformad utifrån dig och din livsstil men även ditt nya hem utan kompromisser. Vi ser till att ta till vara på all potential som finns i hemmet och designar och platsbygger därför  till exempel kök och förvaring. Vi gör allt som behövs för att bygget ska kunna påbörjas, genomföras och färdigställas men även allt som behövs för att ert nya hem ska vara helt redo innan ni flyttar in. Vi ser till att hemmet inte bara är inrett utan att era saker är uppackade, era sängar bäddade och kylskåpet välfyllt. Vi gör allt, så att ni bara behöver vrida om nyckeln och njuta. Det är ett perfekt alternativ för dig som inte vill eller kan lägga tid på renoveringen eller för dig som bor långt ifrån ditt nya hem.

Projekt Saltsjöbaden

kontakta oss för en konstnadsfri konsultation