VĂ„ra
TjÀnster

Hur vi jobbar

Brittfurn erbjuder inredningsdesign för privata hem och bostÀder. Vi vet att alla projekt Àr unika och att vÄra kunders önskemÄl varierar, dÀrför skrÀddarsyr vi alla vÄra inredningsprojekt utifrÄn varje enskild kund. Genom att ta hjÀlp av sakkunniga personer med lÄng erfarenhet nÀr du genomför en renovering eller nybyggnation sparar du inte bara tid, utan du fÄr Àven hjÀlp att hitta kreativa och nya lösningar som bidrar till ett mervÀrde för bostaden. Du kan Àven kÀnna dig trygg med att hela processen Àr kvalitetssÀkrad. Vi Àr alltsÄ en fullservicebyrÄ som erbjuder flexibla lösningar till alla projekt, oavsett storlek. 

Planlösningar och bygglovsritningar

Brittfurn Àr specialister pÄ byggnation och planlösningsÀndringar och vi kan hjÀlpa dig att planera och optimera ytorna i ditt hem. Vi hittar effektiva lösningar som inte bara har hög funktionalitet utan som Àven skapar vÀrde. Vi tar fram en detaljerad och noggrann planritning dÀr du pÄ ett enkelt och tydlig sÀtt kan fÄ en överblick av slutresultatet.

Upphandling av byggnation

Vi pÄ Brittfurn vet att det kan vara svÄrt att hitta rÀtt hantverkare, dÀrför hjÀlper vi dig. Vi har gedigen erfarenhet av renoveringar, ombyggnationer och nybyggnationer och vet dÀrför vad som viktigt att tÀnka pÄ vid val av hantverkare. Vi arbetar endast med byggföretag och hantverkare som har den erfarenhet som just ditt projekt krÀver och samlar in offerter frÄn olika företag. Vi tar hand om hela förhandlingsprocessen och hjÀlper dig att hitta rÀtt hantverkare till rÀtt pris. 

Inredning och design

Brittfurns inredningsarkitekter kan ta fram interiörkoncept för din bostad, dÀr vi i samrÄd med dig tar fram en stil som passar dig och din livsstil. Vi ser till att inredningen speglar din personliga stil och skapar en tydlig röd trÄd genom hemmets alla rum. För att du ska fÄ en tydlig bild av slutresutlatet skapar vi Àven en 3D-modell som ger dig en verklighetstrogen bild av konkreta möbel- och fÀrgförslag i förhÄllande till planlösningen. 

Projektledning

Brittfurn kan projektleda hela renoverings- och inredningssprocessen. Vi ansvarar för hela renoveringsprocessens alla faser, vi samordnar med hantverkare, genomför och koordinerar samtliga inköp och gör upp en tidplan. Vi ser Àven till att kvalitetssÀkra alla processens steg för att undvika fel eller lÄngdragna förseningar och framförallt för att du ska kunna kÀnna dig trygg med slutreslutatet. Vi inleder alla vÄra projekt med att göra en behovsanalys, ser över den nuvarande planlösningen samt gör ett hembesök tillsammans med en besiktningsman. DÀrefter ser vi över vad som behöver göras och vad du som kund vill göra. Vi ser över budgeten för projektet och gör upp en initial plan. DÀrefter tar vi fram de ritningar som behövs för att fÄ bygglov eller godkÀnnande frÄn föreningen samt offerter frÄn hantverkarna. Vi ser till att matcha ihop dig med rÀtt hantverkare och snickare, vi projektleder Àven hela processen. Vi tar hand om alla inköp och alla logistik samt designar och inreder hemmet. Vi gör allt frÄn början till slut sÄ att du som kund kan kÀnna dig trygg under hela processen. Oavsett kund, budget och projekt sÄ Àr vÄr grundvÀrdering fortfarande densamma - vi tror pÄ kvalitet. Kvalitet genomsyrar hela vÄr verksamhet, allt ifrÄn vÄr service, vÄr design och vÄra samarbetspartners. För att konkretisera hur vi arbetar sÄ har vi delat in vÄr inredningstjÀnst i tre kategorier, för att kunna ackommodera till alla typer av kunder och projekt.